Om oss

Jonas Lloyd:
– Jag tror på skönheten som värdeskapare. Vackra välgestaltade hus ger långsiktigt bättre värde. Om man trivs bor man kvar och man respekterar det som byggts. Och det ger förstås mindre underhåll och högre marknadsvärde. Skönheten bygger städer och företags varumärken, se bara på hur Bilbao har förändrats med Frank O. Gehrys Guggenheimmuseum.

Vi har många års arkitekthistoria att vara stolta över.

Sedan vi började 1982 har vi genomfört en rad uppmärksammade projekt.
Till de mer kända projekten åt mötesindustrin hör Eriksbergs konferensanläggning i Blekinge skärgård, med kunglig invigning i september 2012, Sälens Högfjällshotell, Tott Hotell och Spa i Åre samt Hotel Lundia i Lund. Vi fick även förtroendet att skapa ett hotell till Antroposoferna på deras vackra Rudolf Steinerseminarium i Järna.

Vidare har vi bl.a. gestaltat kontorshusen Safegate och Slagan i Malmö. Bägge har blivit föreslagna till Stadsbyggnadspriset.

Vårt bostadsprojekt Kronan i Trelleborg ingick i Bostadsmässan Leva&Bo i Trelleborg sommaren 2007. Projekt i samma kategori är Flaggskepparen för MKB i Västra Hamnen i Malmö samt ett av bostadsområdena inom Bo97-området i Staffanstorp.

På ritbordet, för tillfället, ligger intressanta projekt som Trelleborgs nya fotbollsarena, utvecklingen av centrumområdet i Löddeköpinge, radhusområden i Barsebäck, Genarp, med flera samt parkeringshus för både PMalmö och Lunds Kommunala Parkeringsbolag.

Vi har även precis avslutat byggproduktioner som trädgårdsstäderna i Trelleborg och Barsebäck samt flerbostadshus i Björkenäsparken i Löddeköpinge.

Utanför Sveriges gränser har vi även arbetat med att designa kontor i Dubai, Melbourne, Galway och Köpenhamn.